STN EN ISO 9308-1/A1: 2017 (75 7834), Kvalita vody. Stanovenie Escherichia coli a kaliformných baktérií Časť 1 Metóda membránovej filtrácie na stanovenie vo vodách s nízkou koncentráciou sprievodnej bakteriálnej mikroflóry. Zmena A1 (ISO 9308-1: 2014/Amd 1: 2016) (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto zmena A1 STN EN ISO 9308-1: 2015 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 9308: 2014/A1: 2017