STN IEC 60092-501: 1993 (32 6605), Elektroinštalácia na lodiach Časť 501 Špeciálne požiadavky na elektrické pohonné stroje lodí - Ciklamíni, Igor (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje IEC 92: 501: 1984