STN IEC 60092-502: 2001 (32 6605), Elektrické inštalácie na lodiach Časť 502 Tankové lode. Osobitné charakteristiky - Tóth, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje IEC 60092-502: 1999