STN IEC 60092-504: 1999 (32 6605), Elektrické inštalácie na lodiach Časť 504 Špeciálne vybavenie. Riadenie a prístrojová technika - Ciklamíni, Igor (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje IEC 60092-504: 1994