STN IEC 60092-505: 1996 (32 6605), Elektrické inštalácie na lodiach Časť 505 Špeciálne vlastnosti. Plávajúce príbrežné vŕtacie súpravy - Ciklamíni, Igor (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1996)
Táto norma obsahuje IEC 92-505: 1984 a zmenu A1: 1993