STN IEC 60092-506: 1999 (32 6605), Elektrické inštalácie na lodiach Časť 506 Osobitné požiadavky. Lode prepravujúce špecificky nebezpečný tovar a materiály nebezpečné len pri voľnom uložení - Tóth, Ladislav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje IEC 60092-506: 1996