STN EN 526: 1998 (32 8420), Lode pre vnútrozemskú plavbu. Nástupné lávky s dĺžkou do 8 m. Požiadavky, typy. - Tóth, Ladislav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto národná norma je identická s EN 526: 1993