STN IEC 60050-191: 1993 (33 0050), Medzinárodný elektrotechnický slovník Kapitola 191 Spoľahlivosť a akosť služieb - Belka, Ivan (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje IEC 50 (191): 1990