STN IEC 60050-371: 2002 (33 0050), Medzinárodný elektrotechnický slovník Kapitola 371 Diaľkové ovládanie - Nemčič, Rudolf; Mezera, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje IEC 60050-371: 1984