STN IEC 60050-421: 2000 (33 0050), Medzinárodný elektrotechnický slovník Kapitola 421 Výkonové transformátory a tlmivky - Jurík, Milan (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje IEC 60050-421: 1990