STN IEC 60050-426: 2000 (33 0050), Medzinárodný elektrotechnický slovník Kapitola 426 Elektrické zariadenia do výbušných atmosfér - Studničná, Konštantína (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje IEC 60050-426: 1990