STN IEC 60050-441: 1999 (33 0050), Medzinárodný elektrotechnický slovník Kapitola 441 Spínacie a riadiace zariadenia a poistky - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje IEC 60050-441: 1984