STN IEC 60050-442: 2002 (33 0050), Medzinárodný elektrotechnický slovník Kapitola 442 Elektrické príslušenstvo - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje IEC 60050-442: 1998