STN IEC 60050-448: 1999 (33 0050), Medzinárodný elektrotechnický slovník Kapitola 448 Ochrana elektrizačnej sústavy - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje IEC 60050-448: 1995