STN P ISO/TS 9002: 2017 (01 0320), Systémy manažérstva kvality. Návod na používanie ISO 9001: 2015. - Grauzeľ, Jozef (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto predbežná norma obsahuje slovenskú verziu ISO/TS 9002: 2016