STN EN 16723-1: 2017 (65 6590), Zemný plyn a biometán na používanie v doprave a biometán na dodávanie do plynárenských sietí Časť 1 Špecifikácie biometánu na dodávanie do plynárenských sietí - Hrivík, Peter (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16723-01: 2016