STN EN ISO 5667-14: 2017 (75 7051), Kvalita vody. Odber vzoriek Časť 14 Pokyny na zabezpečenie kvality a riadenie kvality pri odbere environmentálnych vzoriek vody a pri manipulácii s nimi (ISO 5667-14: 2014) - Borovská, Daša (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 5667-14: 2016