STN EN 388: 2017 (83 2345), Ochranné rukavice proti mechanickým rizikám. - Kočanová, Natália (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 388: 2016