STN IEC 60050-486: 2003 (33 0050), Medzinárodný elektrotechnický slovník Kapitola 486 Akumulátorové články a batérie - Chovanová, Katarína; Jeřabek, M. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje IEC 60050-486: 1991 v českom jazyku