STN IEC 60050-541: 1994 (33 0050), Medzinárodný elektrotechnický slovník Kapitola 541 Plošné spoje - Strelinger, Juraj (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1994)
Táto norma obsahuje IEC 50 (541): 1990