STN 33 0050-601/A1: 2002, Medzinárodný elektrotechnický slovník Kapitola 601 Výroba, prenos a rozvod elektrickej energie. Všeobecne. Zmena A1 - Nemčič, Rudolf; Bárta, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto zmena A1 STN 33 0050-601: 1995 je identická s IEC 60050-601: 1985/A1: 1998 v českom jazyku