STN 33 0050-602: 1995, Medzinárodný elektrotechnický slovník Kapitola 602 Výroba, prenos a rozvod elektrickej energie. Výroba - Roškota, Stanislav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje IEC 60050 (602): 1983