STN 33 0050-603/A1: 2002, Medzinárodný elektrotechnický slovník Kapitola 603 Výroba, prenos a rozvod elektrickej energie. Plánovanie a riadenie elektrizačnej sústavy. Zmena A1 - Nemčič, Rudolf; Mezera, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto zmena A1 STN 33 0050-603: 1995 je identická s IEC 60050-603: 1986/A1: 1998 v českom jazyku