STN 33 0050-604: 1995, Medzinárodný elektrotechnický slovník Kapitola 604 Výroba, prenos a rozvod elektrickej energie. Prevádzka - Bárta, Jaroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje IEC 60050-604: 1987 s národnými doplnkami