STN 33 0050-605: 1995, Medzinárodný elektrotechnický slovník Kapitola 605 Výroba, prenos a rozvod elektrickej energie. Elektrické stanice - Roškota, Stanislav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje IEC 60050-605: 1983 s národnými doplnkami