STN IEC 60050-651: 2004 (33 0050), Medzinárodný elektrotechnický slovník Časť 651 Práce pod napätím - Bácskai, Juraj; Bárta, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma obsahuje IEC 60050-651: 1999