STN IEC 60050:701: 2000 (33 0050), Medzinárodný elektronický slovník Kapitola 701 Telekomunikácie, kanály a siete - Murín, Vladimír (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje IEC 60050-701: 1992