STN IEC 60050-702: 2002 (33 0050), Medzinárodný elektrotechnický slovník Kapitola 702 Kmity, signály a súvisiace zariadenia - Takács, Arpád (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje IEC 60050-702: 1992