STN IEC 60050-704: 1999 (33 0050), Medzinárodný elektrotechnický slovník Kapitola 704 Prenos - Hudec, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje IEC 60050-704: 1993