STN IEC 60050-705: 2002 (33 0050), Medzinárodný elektrotechnický slovník Kapitola 705 Šírenie rádiových vĺn - Francisci, Cyril; Legiň, Milan; Klima, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje IEC 60050-705: 1995