STN IEC 60050-712: 1999 (33 0050), Medzinárodný elektrotechnický slovník Kapitola 712 Antény - Meniar, Juraj (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje IEC 60050-712: 1992