STN IEC 60050-721: 2000 (33 0050), Medzinárodný elektrotechnický slovník Kapitola 721 Telegrafia, faksimile a dátová komunikácia - Francisci, Cyril; Pořízek, Radoslav; Legíň, Milan (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma je identická s IEC 60050-721: 1991