STN IEC 60050-722: 1999 (33 0050), Medzinárodný elektrotechnický slovník Kapitola 722 Telefónia - Tuška, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje IEC 60050-722: 1992