STN IEC 60050-723: 2002 (33 0050), Medzinárodný elektrotechnický slovník Kapitola 723 Rozhlasové a televízne vysielanie: zvuk, televízia, dáta - Francisci, Cyril; Meniar, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje IEC 60050-723: 1997