STN IEC 60050-723/A1: 2002 (33 0050), Medzinárodný elektrotechnický slovník Kapitola 723 Rozhlasové a televízne vysielanie: zvuk, televízia, dáta. Zmena A1 - Francisci, Cyril; Meniar, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto zmena A1 STN IEC 60050-723: 2002 obsahuje zmenu IEC 60050-723: 1997/A1: 1999