STN IEC 60050-731: 2002 (33 0050), Medzinárodný elektrotechnický slovník Kapitola 731 Prenos po optických vláknach - Končok, Alfonz; Hudec, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje IEC 60050-731: 1991