STN IEC 60050-806: 2003 (33 0050), Medzinárodný elektrotechnický slovník Kapitola 806 Záznam a reprodukcia zvuku a obrazu - Meniar, Juraj; Legíň, Milan; Janata, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu IEC 60050-806: 1996