STN IEC 60050-806/A1: 2003 (33 0050), Medzinárodný elektrotechnický slovník Kapitola 806 Záznam a reprodukcia zvuku a obrazu. Zmena A1 - Meniar, Juraj; Legiň, Milan; Janata, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto zmena A1 STN IEC 60050-806: 2003 obsahuje českú verziu IEC 60050-806: 1996/A1: 2001