STN IEC 60050-811: 2001 (33 0050), Medzinárodný elektrotechnický slovník Kapitola 811 Elektrická trakcia - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje IEC 60050-811: 1991