STN IEC 60050-845: 2001 (33 0050), Medzinárodný elektrotechnický slovník Kapitola 845 Osvetlenie - Polák, Tibor; Novotný, Jiří (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje IEC 60050-845: 1987 v českom jazyku