STN 33 0110: 2000, Napäťové pásma pre elektrické inštalácie budov. - Grečný, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje identické znenie harmonizačného dokumentu HD 193 S2: 1982