STN EN 62262/A1: 2001 (33 0330), Stupne ochrany elektrických zariadení proti vonkajším mechanickým nárazom krytmi (kód IK). Zmena A1. - Jurík, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto zmena A1 STN EN 62262: 2001 je identická so zmenou EN 62262: 1995/A1: 1998