STN EN 60071-2: 2000 (33 0400), Koordinácia izolácie Časť 2 Pokyny na používanie - Maršál, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 60071-2: 1997