STN EN 50195: 2001 (33 1336), Predpisy na bezpečné zaobchádzanie s úplne zapuzdreným elektrickým zariadením naplneným askarelom. - Chovanová, Katarína; Bárta, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 50195: 1996 v českej verzii