STN EN 50225: 2001 (33 1340), Predpisy na bezpečné zaobchádzanie s úplne zapuzdreným elektrickým zariadením naplneným olejom, ktorý môže byť kombinovaný PCB. - Chovanová, Katarína; Bárta, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 50225: 1996 v českej verzii