STN 33 1610: 2002, Revízie a kontroly elektrických spotrebičov počas ich používania. - Nemčič, Rudolf; Lisý, Antonín (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ČSN 33 1610: 1999 v českom jazyku