STN ES 59009: 2004 (33 1620), Prehliadky a skúšanie elektrických inštalácií v obytných budovách. - Chovan, Igor (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma obsahuje európsku špecifikáciu ES 59009: 2000