STN 33 2000-4-45: 2001, Elektrické inštalácie budov Časť 4 Zaistenie bezpečnosti. Kapitola 45: Ochrana pred podpätím - Huna, Rudolf; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje identické znenie harmonizačného dokumentu HD 384.4.45 SI: 1988