STN 33 2000-4-46: 2004, Elektrické inštalácie budov Časť 4 Zaistenie bezpečnosti. kapitola 46: Bezpečné odpojenie a spínanie - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma obsahuje HD 384.4.46 S2: 2001