STN EN ISO 1133-1: 2017 (64 0861), Plasty. Stanovenie hmotnostného indexu toku taveniny (MFR) a objemového indexu toku taveniny (MVR) termoplastov Časť 1 Normalizovaná metóda (ISO 1133-1: 2011) - Molnárová, Vlasta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 1133-1: 2011